Mat mat mera mat

Det känns som att det enda jag gör är att äta. Detta kostschemat gör att jag måste planera varje dag noggrant.
Träningsdagar dricker jag först en shake, sen äter jag frukost, mellanmål, lunch, middag, tre olika shakes innan träning, två shakes efter träning och sen kvällsmat. Står vad jag ska äta och hur mycket. Tycker jag kommer in i det mer och mer, skit kul!!KAOS

Alltså älskar mina hundar, det är som mina barn, men, idag är det ett stort men, just nu är det kaos här hemma. Måste hålla alla tre ifrån varann.  
Nikita löper så hon kan inte va med någon av dom. Pelle och Alfred går fortfarande inte att ha ihop. Pelle har ju sin tratt och är sååå klumpig och springer in i precis allt. Alfred piper nästa konstant då ha vill till Nikita heeela tiden.. Har haft bättre dagar helt enkelt, antar att hundarna känner samma sak! 


Slänger upp en old but gold


Veterinär

Igår tog jag en promenad med tvillingarna. Hade väl gått i ca 15 minuter, jag tänkte att dom skulle få gå lösa så tog av kopplen men lät dom gå fot ändå. Sen säger jag "hopp och lek" och dom drar gärnet, problemet här va att Alfred hittade en jävligt intressant lukt tydligen så när Pelle kommer så blir Alfred tokig. (Ni som har två okastrerad hanar förstår hur detta gick) 
Dom flög ihop och slogs för livet, där står jag själv med två stora hundar. Jag skrek allt jag hade, jag försökte dra isär dom för allt i världen med det gick inte, provade allt, efter att dom vart i bråk i ca en kvart lyckades jag få runt ett koppel på Pelle och dra dom båda mot ett träd, band fast Pelle och sen fick jag slita bort Alfred. När dom väl va isär va dom helt slut, ringde Jerry så han fick komma och hjälpa mig därifrån. 
Alfred haltar och har två små sår i ansiktet.. Pelle dock åkte jag med till veterinären, han fick sövas ner och sy sitt ben.. Detta är det värsta jag vart med om så nu ska dom kastreras, båda två! Tänker inte tillåta att dom skadar varann..